Devrek Postası

ULUPINAR SEÇİM ZİYARETLERİNE SON HIZIYLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar 31 Mart yerel seçimler öncesinde bir takım ziyaretlerde bulundu

ULUPINAR SEÇİM ZİYARETLERİNE SON HIZIYLA DEVAM EDİYOR
112 views
21 Şubat 2024 - 8:15

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar yerel seçimler öncesinde Devrek’teki bazı kamu kuruluşlarına ziyarette bulundu.

İlk olarak Devrek Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastane personeliyle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ulupınar Hastane çalışanlarıyla istişare yaparak dilek ve isteklerini dinledi ve seçim çalışmalarından bahsederek destek istedi.

Ulupınar’ın bir sonraki durağı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü oldu. Ulupınar buradaki personellerle ve sporcu gençlerle bir araya geldi. Ulupınar burada da seçim çalışmalarından bahsederek gençlerden ve personellerden destek istedi.

Daha sonraki durağı Devrek Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) olan Ulupınar Devrek SGK personelleriyle bir araya geldi ve 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Devamında Devrek TSO’ya ziyarette bulunan Ulupınar burada Devrek TSO Başkanı Abdullah Başoğlu ile bir araya geldi ve şu sözleri söyledi: “#YenidenDevrek vizyonumuzla birlikte; Devrek’imizin geleceğini, ekonomisini ve istihdamını el ele kalkındırmak için çalışmaya devam edeceğiz.”.

Ulupınar İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Dinar, Devrek Huzur Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, Devrek Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek seçim ziyaretlerini sonlandırdı.

Ulupınar’a seçim ziyaretlerinde Devrek AK Parti İlçe Başkanı İsmail Cinbir ve Devrek İlçe Teşkilatı Üyeleri eşlik etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İŞ İLANI DEVREK GERİ DÖNÜŞÜM

Taşımacılık Metal San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde çalışacak Zonguldak İl ve İlçe Merkezlerinde ikamet eden Bayan Çevre Mühendisi ekip arkadaşı arıyoruz!Başvuru ve Bilgi için:0542 513 19 11-0372 556 48 85 İsmetpaşa Mah. 349 Nolu Sk. No:26 Devrek/ZONGULDAK

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.