Devrek Postası

DEVREK ÇATAKLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Devrek Çaydeğirmenli olan Zonguldak Tarım ve Orman Müdürlü Cemalettin Çataklı görevden alındı.

DEVREK ÇATAKLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ
145 views
17 Eylül 2023 - 12:09

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Nihat Ağan atandı. Uzun yıllar il müdürü olarak Devrek tarımına hizmet veren Çataklı’ya Devrek ilçe tarım müdürlüğü tarafından yapılan sosyal medya hesabından bir açıklama ile  teşekkür edildi.
Teşekkür mesajında Kurum Müdürü Rıfat Verim şu duygu ve düşüncelere yer verdi:” Değerli Müdürüm Cemalettin ÇATAKLI. 5 yıl önce İlçe Müdürü olarak göreve başlamamı sağladınız ve sonrasında her zaman her konuda destek oldunuz. Hem bir ağabey hem de Müdürümüz olarak korkmayın her konuda ben arkanızdayım dediniz. Zonguldak genelinde öyle güzel işler yapıldı ki, her kesimden takdir topladınız. Devrek İlçesi ve Çiftçisi için ne gerekirse yaparız dediniz ve yaptınız. Çiftçilerimiz için yapılan projelerin sayısı o kadar çok ki. Kaderde ne varsa o yaşanır yeğenim dediniz. Bir isteğiniz var mı dediğimde namazını bırakma, iyilikten şaşma dediniz Ben Sizden hayatla ilgili çok tecrübe kazandım. Allah yolunuzu açık etsin, Devrek çiftçisi adına ve Kurum arkadaşlarım adına ayrıca şahsım adına size teşekkür ederim. Yolunuz Açık olsun. Allah cc yar ve yardımcınız olsun”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İŞ İLANI DEVREK GERİ DÖNÜŞÜM

Taşımacılık Metal San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde çalışacak Zonguldak İl ve İlçe Merkezlerinde ikamet eden Bayan Çevre Mühendisi ekip arkadaşı arıyoruz!Başvuru ve Bilgi için:0542 513 19 11-0372 556 48 85 İsmetpaşa Mah. 349 Nolu Sk. No:26 Devrek/ZONGULDAK

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.