ÖZCAN ULUPINAR ile SİL BAŞTAN

Bir şarkı sözü der ki:-Sİl baştan başlamak gerek bazen...

Herşeyi unutmak..

Bu siyaset nelere kadir anlatılamaz.

Bazen yaşananları  anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor. İşte öyle bir sürece girdik.

Evet, yanlış duymadınız,Devrek AKP Ulupınar ile yeniden şekillenecek.  AKP’li bir  yöneticinin ifadesi ile Ulupınar ile buzları erittiler ve Ulupınar kadrosu ile sahnelere dönüyor. (Bir not düşmeden duramam:Bakarsınız,  tayini Özbekistan’a çıkan Serdar Kelebek abimizde  caddelere döner mi,döner.Siyasette herşey olur!)

Konumuza dönersek:Bu  dönüş ile asıl merak ettiğim: AKP nin içinde olan ve  Sayın Özcan Ulupınar'a:- Hain.! damgası vuranları merak ediyorum .Bekleyelim görelim.Ne kadar Özcan'cı olacaklar!   Kim nasıl hain dedi .!Unutmadık.Asıl konuşanlar,nasıl yüze bakacaklar.Gerekirse,günü gelince  bu  isimleri de açıklarız.

Özcan bey'le yakın zamanlarda sohbet etmek imkanımız olmuştu . Kendisini sonradan yakın tanıma şansım oldu. Özcan Ulupınar süreç içeresinde siyasi olarak gerçekten büyük yol kat etti  ve siyasi olarak olgunlaştığını,eksiklerinden ders aldığını ve siyasetin üzerine iyice sindiğini düşünüyorum. Özcan Ulupınar'ı izlemeğe tüm halkımızla devam edeceğiz.İlçe siyasetini hareketli günler bekliyor gibi..

 Özcan Ulupınar,Devrek'te :- Siyasetten uzak kalacağım.dedi,ama siyasetin,Devrek'li vatandaşların onu bırakmayacağı anlaşılıyor.

Sayın Özcan Bey ,siyasetten uzak kaldığı dönemde Devrek'de  şahsına yapılan bazı olumsuzlukları hissetti,hazmetti.  Saygısızlıklara, vefasızlıklara şahit oldu ve hayatının en büyük sınavını verdi .Çünkü,analitik düşünce sahibi biri olduğu için duyguları ile değil ,şartların gelişine göre, siyasi konjonktüre  uygun duruşlara sahip olunması gerektiğini anladı. Ve siyaseten yaşanması gereken her şeyi yaşadı. Ben , kendisi aday olursa koşulsuz,şartsız  desteklerim diyemem .Yol arkadaşlarına,  yanındakilere de bakmak lazım.

 Bazıları kabul etsede,etmese de siyasette ve AKP sıralarında etkin ağırlığı mevcut. Özcan Ulupınar'ın ofisi, Bartın/ Amasra kazası sonrası siyasilerin ,yol üstünde uğramaları gereken bir güzergâh oldu bu süreçte .Sn Özhasekide uğradı.  Özcan Bey'in bölgedeki ağırlığınıda düşünerek karşılıklı güzel bir sohbet başladı ,yaklaşık 1 saat içeresinde tüm buzlar eridi .Büyük ihtimal, Sayın Öz haseki ,reisin adına da birkaç kelime kurdu diye düşünüyorum .Reisin ağzından çıktığı düşünülen birkaç özel kelimede büyük ihtimal kulağına fısıldadılar.Sonra bir anda Özcan abim siyaset kartelasını kesti ve bunun üstüne Devrek İlçe Başkanlığı, soluğu Ulupınar'lar kerestede aldılar. İşte siyaset.! İşte gelinen nokta .Ben şimdi merak ediyorum… Sayın Devrek AKP yönetimde iştigal eden Metin Uslu:- Özcan Ulupınar'lı bir siyasette olmam demiştiniz. Bakalım son gelişmeler sonrası neler yapacaksınız merak ediyorum.

Ünlü bir siyasetçinin akıllara kazınan sözü ile bitiriyorum.

DÜN DÜNDÜR,BUGÜN BUGÜNDÜR.SAĞLIKLA KALIN.

234 views

GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.