Siyasette Özcan Ulupınar rüzgarı

Sayın  Vekilimizin  siyasete dönüyor söylemi ,gözlemlediğim kadarı ile şirin Devrek'imizde heyecan yarattı. İnsan şaşıyor,yapılan yorumlara.

Bir atasözü:Bakacağın yüze,utanacağın söz söyleme!

Önce AKP Devrek İlçe Başkanı ,  Başkan olduğunu  hatırladı.

Sonrada bir anda  Hastanede eksik Doktorlar olduğunu fark etti .Hemen eksikleri kapatmak için çalışmalara başladı.İlçe de

 sokak gezilerinin yapılmadığını farkına vardı ve belki de arayı kapatmak gayreti içinde.Kısaca caddeye indi.

Merkezi  toplantılara katılmaya  başladı ve devamlılık konusunda çıta yükseltti.

  Belki de  Ankara'dan talimat geldi:- sokaklara inin.

Tabi , Özcan vekilimizi ihmalinin farkına vardı. Ziyaretine gitti. Bunu atlamamak lazım.

Belki Vekilimize:-Hain.diyenleri ayıklayarak ,bir temizlik harekatınıda başlatır.Bekleyelim,görelim. Hainleri temizleyip,tekrar bir ziyaret de güzel olur , umarım.

Bir diğer konu:Çok dikkat ederek yazmak istiyorum.Murat Durdubaş, AKP  Başkanlığı esnasında , belirli konularda istikrar sağladı.  Şahsen izlenimim bu yönde.Toparlayıcı olma gayreti içinde.

Benim merakım,geçen yazımdada belirttim. Özcan Ulupınar'ı,Yerel seçimlerde  yerden yere vuranların parti içindeki tavırları ne olacak .!Az çok herkes bunu tahmin eder

AKP içinde, Özcan vekilimizi sevmeyenlere müjdeli haberim var .Biraz rahatlasınlar mı? ! ‘ Vekilim,şartlar uygun olsada, kişisel , asli  görevlerim var, onları düzene sokmadan siyasi bir öngörüm yok. AKP  ile herhangi bir uzaklığımız söz konusu değil.Zamana bırakacağım. Şahsıma düşen görev olursa yaparım. Meraklılar,biraz daha merak etsinler.

 Sayın vekilimiz büyük bir kabuk değişimi yaşamış ve yeni taptaze hem siyasi hem ictimai hem sosyolojik olarak iyi bir duruş sergiliyor.Özcan vekilimizi bir süredir takip ediyorum. Sorunu olan vatandaşlarımız : sıkıntılarımızı dile getirdik,ilgi görmedik.  demişlerdi .Bizzat gözlemledim  ilgileniyor ,ama bazı yerlerde tıkandığını gördüm.Örn:100 talepten başvurandan 70 sonuçlandığını gördüm. Ama, vatandaşımızın istekleride bir acayip  ‘ karısı kaçan vekilin yanında ……. Çocuğu olmayan vekilin yanında….Kum lazım vekilin yanında…..Çatısı  akıyor vatandaşın vekilin yanında …. İş yerinde uyumsuzluk oluyor ,vekilin yanında.

-tayinim...olsun

-İşe sokmalar vekilin yanında….. -Müdürü  görevden al beni müdür  yap. diyenlerde  vekilin yanında……..Yani öyle  ilginç istekler var ki anlatılamaz .  Vekil mi , muhtarmı ,Belediye başkanımı, mahallemizin abisimi, Doktorumu belli değil .!

Aslında sorun şu:

Biz vatandaş olarak,hep birini aramak zorunda olmamalıyız.Çünkü herkesin bir vekil tanıdığı yok ki!Vekil,halkı toplu olarak ilgilendiren,toplumun yararına olan hizmetler için uğraşmalı.Vatandaşta bu ayırımı görmeli.

Vatandaş,yukarıda saydığımız bireysel işlerini,ilgili kurumlara müracat ettiğinde yapabilmeli.

Şunu belitrmek isterim ki.

Bu kadar yük bir vekile ağır. Çünkü arka sıra devam ediyor. Zaman çok olaylara gebe. Bekleyelim,görelim.

263 views

GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.