HADİ  ORADAN

Hiç yakışıyor mu Sayın A.Ö Kod adlı Ali Özmekik Ben CHP li değil bayrağını da sallamıyorum ama ben şuna üzüldüm Sayın Kemal Bey sizin gözünüzde farklı bir düşüncede olabilir size göre vizyonsuz olabilir veya misyonsuz olabilir ama sayın kemal bey bu gün milyonların temsilcisi ona oy veren kesimin temsil ettiği kesimin temsilcisi Kemal beyin şahsına yaptığını düşündüğünüz itibarsızlaştırma temsil ettiği kişileri de temsil ediyor. Sayın kemal beyle gönül bağı olan insanlar olabilir ve bunların size karşı tavırlarının nasıl bir boyutta olacağını düşünüyorsunuz. Seçmen kitlesi kemal beyi siyasal temsilci olarak belirlemiş kemal bey temsil ettiği insanların kimliği ile siyaset yapmakta o kimlik ise sokaklarda vatandaş vergi veren su içen Elektrik kullanan ve ticaret yaptığınız vatandaş. Aynı tavrı yine aynı şekilde sayın cumhurbaşkanı içinde geçerli sayın cumhurbaşkanına da bu şekilde seviyesiz itibarsızlaştırma etik olmadığını düşünüyorum. Eleştirilir espri katılır ama sizce temsilcisi olduğu vatandaş bundan ne kadar rahatsız. Her kim olursa olsun Hükümette dâhil muhalefet de dâhil seviyesiz karalayıcı itibarsızlaştırıcı eleştiri doğru değil hele de sizin gibi olgun ve siyasi kimliği olan bir insan için sizin siyasi bir temsili yetiniz var sizde bir temsilcisiniz temsil ettiğiniz kurumda dâhil belirli saygınlığı olan bir kuruluş aklıselim davranmak lazım CHP gerekli açıklamayı yapması lazımdı veya Sayın Belediye başkanı ama sanırım bu konuda tek duyarlı benim burada kesinlikle bir partiyi ön plana çıkarmak niyetim yok. 

Bazı konular toplumu gerginleştirir ve zarar verici bir durum olur. Sosyal medya bu süreci hızlandırmak adına son sürat hareket etmek de AKP ilçe başkanlığının Cumhuriyet bayramı döneminde bayrak asmadığı konusunda sosyal medyada gezmekte olan konuyu bakış acısına göre bir yoruma sebep olmuştur AKP ilçe binasında Türk bayrağı yoktu gibi söylenti sonrası merak ederek gittim baktım var yanlış anlaşılan bayrak asılı yerde farklı insanları tabelası olması reklam tabelaları AKP Başkanlık odasının altında bayrak asılı yer AKP başkanlık odası eskiden balkona asarlardı şimdi böyle uygun görmüşler karar yönetime aittir. İfade etmek gerekir AKP içinde bayrağımıza karşı tavrı olan kimseyi görmedim duymadım kutsallıgınada inanıyorlar ondan dolayı bir anda ortamı gerginleştirmek sonucun nereye gideceği belirsiz bir hareket öngörülmesi zor bir hareket dilerim bir daha böyle konular yaşanmaz ilçe başkanıda bu konulara biraz daha hassasiyet gösterir diye inanıyoruz inşallah gösterir… 

 Sayın Belediye başkan yardımcımız RECEP KORUN Bey çetin beyin ne gözü görüyor ne kulağı duyuyor ne söylesek duymazlıktan geliyor şimdi siz Karşıyaka Fatihi olarak yeni yapılan sağlık ocağının bahçesinde resmi olarak çocuk parkı gözüküyormuş mahalle sakimleri park istiyor çocuk parkı ve bu konuda bir hayli kızgınlar sanırım Deponuzda bu konuda yeterli alet edevat mevcut bu alana bir çocuk parkı şart aileler bu bölgeye çocuk parkı talep ediyor. Sıfır olmak zorunda değil sizin bu konuya dikkatinizi vereceğinizi bildiğimden ve görevinize karşı saygınızdan dolayı size hitap etmek zorunda kaldım özür dilerim sayın başkanımıza söylesek de fayda etmiyor çok ama çok yoğum Türkiye’yi yönetiyor ondan Devrek’e sıra gelmedi Sayın Recep Bey bu konu ile ilgilenirseniz seviniriz. Birde üniversite myo bir kanal var bir şey yapın demiyorum sadece bir bakarsanız Or. Dakik şoförlere sorarsanız gerçekten dinlemeye değer nedenler var tavsiye niteliğindedir kimsenin şahsına hitabımız yoktur. 

322 views

GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.