Devrek Postası

“Birlik ve beraberlik ruhuyla karşılıyoruz”

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz 21 Mart Nevruz Bayramı kapsamında bir mesaj yayınladı.

“Birlik ve beraberlik ruhuyla karşılıyoruz”
65 views
20 Mart 2023 - 13:49

Vali Mustafa Tutulmaz mesajında şunlara yer verdi: “Tarihi ve kültürel değerlerimizden birisi olan, bolluk ve bereketin simgesi, bizlere huzur ve mutluluk veren, baharın müjdeleyicisi ve başlangıcı sayılan “Nevruz”u; Türk dünyası olarak sevgi, barış, kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberlik ruhuyla karşılıyoruz.

Baharın gelişini ifade eden Nevruzda, insanın doğayla iç içe bütünleştiğine, umutların yeşerdiğine, doğanın en güzel renklerle canlandığına tanıklık ediyoruz.

Doğanın can ve hayat bulduğu, uyandığı Nevruz; sevgi, barış, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi değerlerimizin güçlenmesine ve pekişmesine de önemli katkı sağlamaktadır.

Baharı bir bayram tadında hissederek karşıladığımız Nevruzun; birlik ve beraberliğimizin artarak devamına vesile olmasını diliyor, Türk dünyası ve saygıdeğer halkımızın 21 Mart Nevruz Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İŞ İLANI DEVREK GERİ DÖNÜŞÜM

Taşımacılık Metal San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde çalışacak Zonguldak İl ve İlçe Merkezlerinde ikamet eden Bayan Çevre Mühendisi ekip arkadaşı arıyoruz!Başvuru ve Bilgi için:0542 513 19 11-0372 556 48 85 İsmetpaşa Mah. 349 Nolu Sk. No:26 Devrek/ZONGULDAK

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.