Devrek Postası

Başkan Öztürk, “Özlüyoruz, Arıyoruz ve Anıyoruz”

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü münasebetiyle anma mesajı yayımladı.

Başkan Öztürk, “Özlüyoruz, Arıyoruz ve Anıyoruz”
151 views
09 Kasım 2022 - 8:03

Başkan Öztürk mesajında; ” Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 84. Yılını saygıyla yad ediyoruz. Eşsiz fedakârlıklarıyla, üstün askeri yönetimi, kararlı duruşuyla başarılı bir lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinen Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yollardan başarı ve zaferlerle dönmeyi başarmış Cumhuriyetimizi kurmuştur. Bizim de en büyük görevlerimizden biri Atatürk’ün Türk milletine emanet ettiği Cumhuriyet mirasına sahip çıkmaktır.

Ülkemizin, cumhuriyet ideallerine bağlı kalarak daha itibarlı ve daha güçlü bir ülke olarak barış ve istikrarın savunuculuğunu yapmaya devam edeceğinden şüphemiz yoktur.

Önderimiz Atatürk’ün ‘’Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır’ ve ‘Türk milleti güven ve mutluluğun kefili olan ilkelerle, uygarlık yolunda, tereddütsüz yürümeye devam edecektir’ sözlerini anımsatıyor, açtığı yolda tereddütsüz yürüyeceğimizi Cumhuriyetimiz başta olmak üzere sonsuza kadar karalılıkla savunup koruyacağımız emanetler bırakan aziz atamızın manevi huzurunda, ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçisi olarak daima izinde olacağımıza ve yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü rahmetle, özlemle Özlüyoruz, Arıyoruz ve Minnetle Anıyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İŞ İLANI DEVREK GERİ DÖNÜŞÜM

Taşımacılık Metal San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde çalışacak Zonguldak İl ve İlçe Merkezlerinde ikamet eden Bayan Çevre Mühendisi ekip arkadaşı arıyoruz!Başvuru ve Bilgi için:0542 513 19 11-0372 556 48 85 İsmetpaşa Mah. 349 Nolu Sk. No:26 Devrek/ZONGULDAK

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.