Devrek Postası

“DEVREK YEŞİL BİR ŞEHİR OLACAK”

Meydan, park, bahçe ve yeşil alanlara kalıcı süs bitkileri ile şehir estetiği güzelleşmeye devam ediyor.

“DEVREK YEŞİL BİR ŞEHİR OLACAK”
101 views
23 Kasım 2022 - 12:46

Devrek Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Devrek Belediyesi ile birlikte Devrek’te başlattığı yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması hız kesmeden devam ediyor.

Devrek Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Devrek Belediyesi işbirliğiyle başlattılan yeşillendirme ve ağaçlandırma projesi kapsamında meydan, park, bahçe ve kordon boyunda, Fatih İlköğretim Okulundan başlanarak yeni terminale kadar sağlı sollu toprak alanlara zakkum, gül,ortanca ,taflan ve alev ağacı dikilme işlemi hız kesmeden devam ediyor.

“Doğayı Sev, Doğayı Koru, Yeşili Sev” sloganıyla yola çıkan kent konseyi kadın meclisi geçtiğimiz günlerde başlatılan proje ile Devrek’te birçok alanda fidan dikimi gerçekleştirdi ve fidan dikmeye de devam ediyor. Kadın Meclisi Başkanı Naciye Külah; “Devrek Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Devrek Belediyesi işbirliğiyle başlattığımız yeşillendirme ve ağaçlandırma projemiz kapsamında , meydan park bahçe ve kordon boyunda, Fatih ilköğretim okulundan başlayarak yeni terminale kadar sağlı sollu toprak alanlara zakkum, gül,ortanca ,taflan ve alev ağacı dikerek güzel ilçemize renk katmaya çalışıyoruz. Amacımız daha yeşil ve daha güzel bir Devrek oluşturabilmek. bu amaç doğrultusundan başlattığımız proje ile fidan dikmeye devam ediyoruz. Kent konseyi Kadın Meclisi olarak vatandaşlarımızı da bu etkinliğimize davet ediyoruz. Ayrıca dikilen fidanların korunması ve çevresinin temiz tutulması en büyük isteğimizdir. Devrek hepimizin ona sahip çıkmak hepimizin görevi.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İŞ İLANI DEVREK GERİ DÖNÜŞÜM

Taşımacılık Metal San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde çalışacak Zonguldak İl ve İlçe Merkezlerinde ikamet eden Bayan Çevre Mühendisi ekip arkadaşı arıyoruz!Başvuru ve Bilgi için:0542 513 19 11-0372 556 48 85 İsmetpaşa Mah. 349 Nolu Sk. No:26 Devrek/ZONGULDAK

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.