Devrek Postası

3 GÜNDE 3 BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar 3 günde 3 Bakan ile görüşerek eski formundan birşey kaybetmediğini göstermiş oldu

3 GÜNDE 3 BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ
31 views
28 Nisan 2024 - 10:50

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Devrek Belediye Başkanı seçilen Özcan Ulupınar göreve gelmesinden bu yana binlerce kişi tarafından ziyaret edilerek tebrikleri kabul etmişti.

Başkan Ulupınar 3 günde 3 Bakan ile görüşerek Devrek’in eksikleri ve projeler ile ilgili Bakanlık düzeyinde ziyaretler yaparak eski formundan birşey kaybetmeyerek çıtayı daha da üst seviyeye çıkardı.

Başkan Ulupınar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşerek Devrek’in taleplerini ve projelerini aktararak destek istedi.

Başkan Ulupınar daha sonra Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u Devrek Belediyesi’nde ağırlayarak 3 günde 3 Bakan ile görüşerek Devrek’in yakın zamanda hizmet alanında birçok yeniliğe ve yatırımlara kavuşacağının mesajını verdi .

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İŞ İLANI DEVREK GERİ DÖNÜŞÜM

Taşımacılık Metal San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde çalışacak Zonguldak İl ve İlçe Merkezlerinde ikamet eden Bayan Çevre Mühendisi ekip arkadaşı arıyoruz!Başvuru ve Bilgi için:0542 513 19 11-0372 556 48 85 İsmetpaşa Mah. 349 Nolu Sk. No:26 Devrek/ZONGULDAK

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.